КомпаниятаMW LOGISTICA е основана през 2008 година с основна дейност логистика, спедиция и транспорт на товари по суша, вода и въздух на територията на страната и в чужбина.

С дяловото си участие във фирмата от 2009 г. спедиторскят концерн EMONS Spedition затвърждава позицията на компанията сред най-стабилните логистични компании в България.

Ние сме MW LOGISTICA: Немската спедиция, трето поколение професионализъм.


ИсторияПартньори

Emons Spedition e съдружник в MW LOGISTICA oт 2009 година. С дяловото си участие немският спедиторският концерн полага стабилните основи за развитието на международната ни мрежа във всяка точка на Европа.

Основана през далечната 1928 година EMONS SPEDITION GmbH днес има 58 представителства в Германия, 88 - в Европа и 105- по света. Към момента компанията управлява над 225 000 кв.м. складови площи и 4,9 млн. пратки годишно. Близо 100 годишната традиция на семейна фирма, въведена от основателите братята Emons, продължава и до днес и в резултат е с най-висока оценка за позитивна работна атмосфера за над 3100-те служители по света.

Каузи

Нов човек

Един подкаст за промяната

Подкаст, посветен на трансформациите в живота ни. Всеки сезон представя единадесет вдъхновяващи личности, които откровено споделят за своите грешки и житейски трудности, превърнати в научени уроци.

Хубава работа!

Радио рубрика за житейските уроци на професионалистите в България

Неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременния работещ българин. В срещата си с гостите разбираме как с трудолюбие, честност и последователност всичко е възможно.

Автор и водещ: Олга Василевска

Wishbox

Проект за личностно развитие на младите в България

WishBOX е онлайн платформа, която мотивира, информира и вдъхновява младите при избора им на професионален път като представя успели българи от различни професионални и академични сфери по интерактивен и увлекателен начин. Позитивният пример подкрепя успешната реализация на младите в България.