Три са насоките, в които семейство Василевски поема специален ангажимент за развитие на обществото:

Проект WishBox Wishbox
Проект за личностно развитие на младите в България

основана от Олга Василевска в партньорството на Теодора Зарева и със съдействието на екип от доброволци, проектът WishBOX цели да мотивира, информира и вдъхновява младите българи при избора им на професионален път.
Чрез представянето на успели българи от различни професионални и академични сфери, проектът дава позитивен пример за развитие на младите в България по интерактивен и увлекателен начин и така подкрепя успешната им реализация.



Хубава работа!Хубава работа!
радио рубрика за житейските уроци на професионалистите в България

30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор на Олга Василевска (автор и водещ) със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременният работещ българин. Личните истории на гостите в предаването поставят на преден план ценности като трудолюбие, честност и последователност- основополагащи за социалното и професионално развитие на българите.


Нов човек Нов Човек
един подкаст за промяната

Покаст, посветен на трансформациите в живота ни. Всеки сезон представя единадесет вдъхновяващи личности, които открехват завесите на своите вътрешни вселени и разказват най-искрените си и незабравими мигове, които са оставили следа в тях за цял живот. Всеки гост разкрива детайли от своя житейски опит и откровено говори за своите грешки, превърнати в научени уроци, без забранени въпроси, упреци или премълчани истини. “Нов човек” има за цел да даде на слушателите си смислени разговори за душата, подадената ръка, личните важни преживявания, усещането за споделеност и разбиране.


Пребъдване на православна религия и морал в БългарияПребъдване на православна религия в България

По настояване на основателя на компанията, Минко Василевски, подкрепата за православната религия е регламентирана формално и в дружествения договор на компанията, като общото събрание заделя 10% от разпределения дивидент на годишна база за дарителски кампании за развитието на православната църква в България.

Последният проект, подкрепен чрез инициативата е Дом за деца без родители в Нови Хан. Повече за дома можете да прочетете тук: https://svetinikolai.org/