автор: Верджиния Стефани Дойчева
Започна радио рубриката “Хубава работа”, излъчвана на живо по радио София всеки петък от 13:20 часа. Автор и водещ на предаването е Олга Василевска, управител на MW LOGISTICA.

Темата на епизод 2 е “Балансът между работа и семейство”. Чуйте личната историята и още откровени споделяния в разговора ни с Костадин Костадинов, управител на МЦ БАУХЕМИ, баща на три деца и любящ съпруг от 20 години.

Епизод 2, Балансът между работа и семейство

Разговор с Костадин Костадинов, 23.04.21

За предаването: 30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременният работещ българин. Очаквайте срещите с непринудени истории и актуалните работни и личностни теми на българите в активна професионална възраст.

За автора на визията този епизод: Илюстрацията е създадена специално от Верджиния Стефани за излъченото предаване по Радио София на 23.04.21 г. и е вдъхновена от темата. Credit: Верджиния Стефани Дойчева (Facebook, Instagram, LinkedIn).

Родена в София, Верджиния Стефани Дойчева завършва бакалавър Живопис (2016 г.) и магистър Дигитални изкуства (2018 г.) в Националната Художествена Академия. От дете обича да твори  и освен чрез живопис развива творчеството си чрез музика и театър. От 2019 г. живее и работи в град Цюрих като артист на свободна практика и преподавател по рисуване и живопис. От 2012 г. насам е организирала три самостоятелни изложби в България и има участия в групови български и международни изложби. В края на 2021г. предстои да бъде част от групова изложба на млади автори "Младо изкуство" в град Винтертур със серия картини-живопис в сюрреалистичен стил.

Публикуването на илюстрацията е с разрешение на автора и права за разпространение според Creative Commons-Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC-BY-NC-SA). Това означава, че можете да я споделяте, но с кредит към автора, включително и при промяна или адаптация на илюстрацията. Илюстрацията не може да се ползва с комерсиални цели.