автор: Яна Попова
Започна радио рубриката “Хубава работа”, излъчвана на живо по радио София всеки петък. Автор и водещ на предаването е Олга Василевска, управител на MW LOGISTICA.

Темата на епизод 8 е “Възпитанието в игрите и игрите във възпитанието". Чуйте личната историята и още откровени споделяния в разговора ни Цвети Камова , създател на Red Paper Plane.

Епизод 8, Как Цвети създава иновативен образователен бизнес, базиран върху принципите на дизайн мислене.

Разговор с Цвети Камова , 01.06.21

За предаването: 30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременният работещ българин. Очаквайте срещите с непринудени истории и актуалните работни и личностни теми на българите в активна професионална възраст.

За автора на визията този епизод: Илюстрацията е създадена специално от : Яна Попова  за излъченото предаване по Радио София на 01.06.21г. и е вдъхновена от темата. Credit: Яна Попова (Уеб сайт, Instagram, Facebook).

Яна Попова е награждаван илюстратор, арт директор на свободна практика и съосновател на издателство “Соки и Моки”. Живее в Лондон, а за момента е базирана в София. Специализира предимно в детската илюстрация, а в момента работи по проект: историята на любознателно малко момиче и нейният четириног приятел, които отиват на приключение в Париж, запознавайки се не с друг, а със самата Коко Шанел.

Публикуването на илюстрацията е с разрешение на автора и права за разпространение според Creative Commons-Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC-BY-NC-SA). Това означава, че можете да я споделяте, но с кредит към автора, включително и при промяна или адаптация на илюстрацията. Илюстрацията не може да се ползва с комерсиални цели.