автор: Любомира Бояджиева
Започна радио рубриката “Хубава работа”, излъчвана на живо по радио София всеки петък. Автор и водещ на предаването е Олга Василевска, управител на MW LOGISTICA.

Темата на епизод 14 е "За потенциала на спа туризма в България“. Чуйте личната история и още откровени споделяния в разговора ни с Алекс Иванов, уелнес специалист, създател на компанията AIM Wellness Solutions и единственият българин, отличен като SPA Manager в класацията Fantasy Hotel на американското издание Vanity Fair (Oct. 2020).

Еп. 14, Как Алекс влезе в класацията Fantasy Hotel на Vanity Fair.

Разговор с Алекс Иванов, 13.07.21

За предаването: 30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременния работещ българин. Очаквайте срещите с непринудени истории и актуалните работни и личностни теми на българите в активна професионална възраст.

За автора на визията този епизод: Илюстрацията е създадена специално от Любомира Бояджиева за излъченото предаване по Радио София на 13.07.21 г. и е вдъхновена от темата. Credit: Behance, Instagram, Facebook, LinkedIn.

Любомира Бояджиева е графичен дизайнер и илюстратор в голяма IT компания. Има богат опит в областта на илюстрацията, бранд идентичността, дизайн за дигитални кампании. Oбича нови предизвикателства, работата в колаборация и ученето на нови неща. Към момента работи по няколко проекта, които са свързани с брандинг и дигитална реклама.

Публикуването на илюстрацията е с разрешение на автора и права за разпространение според Creative Commons-Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC-BY-NC-SA). Това означава, че можете да я споделяте, но с кредит към автора, включително и при промяна или адаптация на илюстрацията. Илюстрацията не може да се ползва с комерсиални цели.