автор: Михаела и Борислава Караджови
Започна радио рубриката “Хубава работа”, излъчвана на живо по радио София всеки петък. Автор и водещ на предаването е Олга Василевска, управител на MW LOGISTICA.

Темата на 11 е "За фризьорството като изкуство и занаят“. Чуйте личната история и още откровени споделяния в разговора ни с Руско Русев. Той има две деца, съпруга, английски булдог (Лили) и фризьорски салон - ['nouhau] SALON. Продуцент е на филма “Остриета” и създател на програмата Nouhau School.

Еп. 11, Как Руско се научи да не знае колко е добър в професията си.

Разговор с Руско Русев, 25.06.21

За предаването: 30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременния работещ българин. Очаквайте срещите с непринудени истории и актуалните работни и личностни теми на българите в активна професионална възраст.

За автора на визията този епизод: Илюстрацията е създадена специално от Борислава Караджова за излъченото предаване по Радио София на 25.06.21 г. и е вдъхновена от темата. Credit: Уеб сайт, Instagram, Instagram.

Борислава и Михаела Караджови са родени в Шумен. Вдъхновяват се от музика, мода, природата и особено животните. Колаборацията им като илюстратори е невероятна, в резултат на която са реализирани изключителни проекти, които можете да намерите на: https://sistersindraw.com/.

Публикуването на илюстрацията е с разрешение на автора и права за разпространение според Creative Commons-Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC-BY-NC-SA). Това означава, че можете да я споделяте, но с кредит към автора, включително и при промяна или адаптация на илюстрацията. Илюстрацията не може да се ползва с комерсиални цели.