автор: Мира Петрова
Започна радио рубриката “Хубава работа”, излъчвана на живо по радио София всеки петък. Автор и водещ на предаването е Олга Василевска, управител на MW LOGISTICA.

Темата на 10 е "За бърнаута и грижата за себе си“. Чуйте личната историята и още откровени споделяния в разговора ни с Йоанна Митова, основател на metta – пространство за почивка и разширяване на хоризонтите със солни стаи и флотация (безтегловно плаване).

Еп. 10, Как Йоанна създаде място за постигане на цялост духом и тялом.

Разговор с Йоанна Митова, 18.06.21

За предаването: 30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременният работещ българин. Очаквайте срещите с непринудени истории и актуалните работни и личностни теми на българите в активна професионална възраст.

За автора на визията този епизод: Илюстрацията е създадена специално от Мира Петрова за излъченото предаване по Радио София на 18.06.21 г. и е вдъхновена от темата. Credit: Мира Петрова (Behance, Instagram, Facebook).

Мира Петрова е илюстратор и графичен дизайнер. Тъй като сериозно се замисля за глобалното затопляне и начина, по който човечеството вреди на планетата ни, тя създава последния си проект - уеб комикса Aware Animals. Със симпатични илюстрации и интересни герои, Мира ни учи как да променим ежедневието си и да тръгнем по пътя на устойчивия начин на живот, генериращ нулев отпадък.

Публикуването на илюстрацията е с разрешение на автора и права за разпространение според Creative Commons-Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC-BY-NC-SA). Това означава, че можете да я споделяте, но с кредит към автора, включително и при промяна или адаптация на илюстрацията. Илюстрацията не може да се ползва с комерсиални цели.