автор: Румяна Соколова
Започна радио рубриката “Хубава работа”, излъчвана на живо по радио София всеки петък. Автор и водещ на предаването е Олга Василевска, управител на MW LOGISTICA.

Темата на епизод 15 е "Социалният капитал и неговото значение за кариерата“. Чуйте личната историята и още откровени споделяния в разговора ни с Никола Илчев, основател на eCommerce Academy  – най-голямата в България общност за дигиталната търговия.

Еп. 15, как Никола задвижи e-commerce общността в България.

Разговор с Никола Илчев, 14.09.21

За предаването: 30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременният работещ българин. Очаквайте срещите с непринудени истории и актуалните работни и личностни теми на българите в активна професионална възраст.

За автора на визията този епизод: Илюстрацията е създадена специално от Румяна Соколова за излъченото предаване по Радио София на 14.09.21 г. и е вдъхновена от темата. Credit: Dribble, Instagram.

Интересът към изкуството и рисуването отвежда Румяна Соколова към сферата на графичния дизайн, което преди пет години се превръща в нейна професия. Отскоро е Lead Marketing Designer в Oblik Studio. Проектите, по които работи напоследък са от FinTech индустрията, която е много динамична, и се развива постоянно.

Публикуването на илюстрацията е с разрешение на автора и права за разпространение според Creative Commons-Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC-BY-NC-SA). Това означава, че можете да я споделяте, но с кредит към автора, включително и при промяна или адаптация на илюстрацията. Илюстрацията не може да се ползва с комерсиални цели.