автор: Златина Зарева
Започна радио рубриката “Хубава работа”, излъчвана на живо по радио София всеки петък. Автор и водещ на предаването е Олга Василевска, управител на MW LOGISTICA.

Темата на епизод 19 е "Лишението като път към осъзнаване“. Чуйте личната историята и още откровени споделяния в разговора ни със Еди ,Собственик на заведения за хранене (Домашна кухня Ердинче - вегетариански ресторант в кв. Изток (София) и Eddy's Kitchen в CampusX (София).

Еп. 19, как Еди създаде място за хубава храна за душата и тялото.

Разговор със Ердинч Кускусчиев, 12.10.21

За предаването: 30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременният работещ българин. Очаквайте срещите с непринудени истории и актуалните работни и личностни теми на българите в активна професионална възраст.

За автора на визията този епизод: Илюстрацията е създадена специално от Златина Зарева за излъченото предаване по Радио София на 12.10.21 г. и е вдъхновена от темата. Credit: Златина Зарева (Instagram, Facebook, Adobe Portfolio).

От малка Златина обича да чете фентъзи и фантастика. Любовта към интересни нови светове я води към откриването на Photoshop и създаването на нейни такива. В последствие завършва Графичен дизайн и работи като дизайнер в DDB. Сега Златина се занимава като фрийлансър с корици на фентъзи книги за клиенти като Amazon и Simon & Schuster.

Публикуването на илюстрацията е с разрешение на автора и права за разпространение според Creative Commons-Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC-BY-NC-SA). Това означава, че можете да я споделяте, но с кредит към автора, включително и при промяна или адаптация на илюстрацията. Илюстрацията не може да се ползва с комерсиални цели.