автор: Бела Славкова
Започна радио рубриката “Хубава работа”, излъчвана на живо по радио София всеки петък. Автор и водещ на предаването е Олга Василевска, управител на MW LOGISTICA.

Темата на епизод 18 е "Майчинството като трансформиращ момент“. Чуйте личната историята и още откровени споделяния в разговора ни със Стефи Стоянов, основател на дигитална медия, насочена към майките и техните нужди - Mammi.bg, както и ко-продуцент и ко-водещ на подкаста “Нов човек”, сезон 1.

Еп. 18, как Стефи създаде дигитална медия, специално насочена към майките и техните нужди.

Разговор със Стефи Стоянов, 05.10.21

За предаването: 30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременният работещ българин. Очаквайте срещите с непринудени истории и актуалните работни и личностни теми на българите в активна професионална възраст.

За автора на визията този епизод: Илюстрацията е създадена специално от Бела Славкова за излъченото предаване по Радио София на 05.10.21 г. и е вдъхновена от темата. Credit: Бела Славкова (Instagram, ETSY).

На 26 години от София, графичен дизайнер и илюстратор в рекламна агенция в Кьолн. Част от детството си прекарва във Виена. Това коренно променя и дава посока да бъдещето и като илюстратор и човек. От малка рисува насекоми и цветя с любов към детайла. До ден днешен има изключително силна връзка с природата.

Публикуването на илюстрацията е с разрешение на автора и права за разпространение според Creative Commons-Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC-BY-NC-SA). Това означава, че можете да я споделяте, но с кредит към автора, включително и при промяна или адаптация на илюстрацията. Илюстрацията не може да се ползва с комерсиални цели.