автор: Анелия Калева
Започна радио рубриката “Хубава работа”, излъчвана на живо по радио София всеки петък. Автор и водещ на предаването е Олга Василевска, управител на MW LOGISTICA.

Темата на епизод 13 е "За работата в семейния бизнес“. Чуйте личната история и още откровени споделяния в разговора ни с Мария Георгиева, инженер по образование и управител на “НИКДИМ” - семейна компания, производител на висококачествена електроапаратура.

Еп. 13, Как Мария разви фабриката, която баща ѝ създаде, в глобален бизнес.

Разговор с Мария Георгива, 06.07.21

За предаването: 30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременния работещ българин. Очаквайте срещите с непринудени истории и актуалните работни и личностни теми на българите в активна професионална възраст.

За автора на визията този епизод: Илюстрацията е създадена специално от Анелия Калева за излъченото предаване по Радио София на 06.07.21 г. и е вдъхновена от темата. Credit: Уеб сайт, Instagram, Instagram Magic Flow Studio, Facebook.

Анелия Калева е съосновател и арт директор на Magicflow Studio. Има дългогодишен опит в областта на илюстрацията и създаването на бранд идентичност. Живее и работи в Лондон, като помага на компаниите да подобряват тяхната визуална принадлежност. Характеризира се като човек, който обича да разчупва закоренелите правила и да създава нови. Най-актуалният проект, върху който работи, е Space Assembly.

Публикуването на илюстрацията е с разрешение на автора и права за разпространение според Creative Commons-Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC-BY-NC-SA). Това означава, че можете да я споделяте, но с кредит към автора, включително и при промяна или адаптация на илюстрацията. Илюстрацията не може да се ползва с комерсиални цели.