автор: Анелия Пашова (APASH Illustration)
Започна радио рубриката “Хубава работа”, излъчвана на живо по радио София всеки петък. Автор и водещ на предаването е Олга Василевска, управител на MW LOGISTICA.

Темата на епизод 7 е "Работа със страст и плам в неправителствения сектор". Чуйте личната историята и още откровени споделяния в разговора ни с Юлия Димитрова, член на УС във фондация Тук-там.

Епизод 7, Работата с удоволствие в НПО сектора.

Разговор с Юлия Димитрова, 28.05.21

За предаването: 30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременният работещ българин. Очаквайте срещите с непринудени истории и актуалните работни и личностни теми на българите в активна професионална възраст.

За автора на визията този епизод: Илюстрацията е създадена специално от : Анелия Пашова (APASH Illustration) за излъченото предаване по Радио София на 28.05.21 г. и е вдъхновена от темата. Credit: Анелия Пашова (Уеб сайт, Instagram, Facebook).

Анелия Пашова (АPASH illustartion) е магистър специалност Илюстрация в НХА София и членува в Дружество на анималисти, флористи и научни илюстратори. Има пет издадени книги, две от които авторски. Като художник на свободна практика развива своя марка продукти с анималистични рисунки.

До 15.6 можете да разгледате новооткритата и изложба със скицници Sketchbooks (2014-2021) в галерията на магазин GIFTED

Очаквайте скоро и финализирането на личен проект: карти за игра Dog Kingdom.

Публикуването на илюстрацията е с разрешение на автора и права за разпространение според Creative Commons-Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC-BY-NC-SA). Това означава, че можете да я споделяте, но с кредит към автора, включително и при промяна или адаптация на илюстрацията. Илюстрацията не може да се ползва с комерсиални цели.