автор: Точка Илиева
Започна радио рубриката “Хубава работа”, излъчвана на живо по радио София всеки петък. Автор и водещ на предаването е Олга Василевска, управител на MW LOGISTICA.

Темата на епизод 22 е за сървис дизайна или как Елина работи, за да подобрява живота на хората. Чуйте личната историята и още откровени споделяния в разговора ни с Елина Желева, изпълнителен директор и партньор в launchlabs Sofia - международно студио за бизнес редизайн с офиси в София, Берлин, Базел и Бангалор. Елина е работила по мащабни проекти, свързани с иновации и редизайн на клиентското преживяване с компании от банковия, телекомуникационния и IT сектор. Обича безумно работата си, живота, хората около себе си и мрази лошите услуги.

Еп. 22 и как Елина работи, за да подобрява живота на хората.

Разговор с Елина Желева, 07.12.21

За предаването: 30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременният работещ българин. Очаквайте срещите с непринудени истории и актуалните работни и личностни теми на българите в активна професионална възраст.

За автора на визията този епизод: Илюстрацията е създадена специално от Точка Илиева за излъченото предаване по Радио София на 07.12.21 г. и е вдъхновена от темата. Credit: Точка Илиева (Facebook, Instagram, Behance).

Точка Илиева, илюстратор и стрийт арт артист на свободна практика. Учила е анимационна режисура, но илюстрацията се оказва по-интересна за нея. Ранните ѝ години са силно повлияни от сюрреалистите и техните разбирания и това откриваме в творчеството ѝ. Цветовете са нещо, което силно я вълнува. Работила е по създаване на мини анимационен, футуристичен сериал за Германия, както и по задания на Greenpeace, Върховният комисар за бежанците на ООН, различни НПО организации.

Публикуването на илюстрацията е с разрешение на автора и права за разпространение според Creative Commons-Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC-BY-NC-SA). Това означава, че можете да я споделяте, но с кредит към автора, включително и при промяна или адаптация на илюстрацията. Илюстрацията не може да се ползва с комерсиални цели.