автор: Деспина Кънева
Започна радио рубриката “Хубава работа”, излъчвана на живо по радио София всеки петък. Автор и водещ на предаването е Олга Василевска, управител на MW LOGISTICA.

Темата на епизод 6 е “Малките и големи успехи в предприемачеството. Сестри в живота, партньори в бизнеса". Чуйте личната историята и още откровени споделяния в разговора ни с Росица Паунова и Ина Абаджиева , съоснователи на Rosey‘s Mark.

Епизод 6, Как Ина и Роси изграждат и управляват своя бизнес като сестри.

Разговор с Росица Паунова и Ина Абаджиева, 25.05.21

За предаването: 30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременният работещ българин. Очаквайте срещите с непринудени истории и актуалните работни и личностни теми на българите в активна професионална възраст.

За автора на визията този епизод: Илюстрацията е създадена специално от : Деспина Кънева за излъченото предаване по Радио София на 25.05.21 г. и е вдъхновена от темата. Credit: Деспина Кънева (Instagram).

Деспина Кънева определя себе си като ентусиаст-илюстратор-изследовател. Историята на нейната любов към дизайна и илюстрацията, започва още от училище - от любим учител. След гимназията животът я отвежда в необятното поле на урбанизма.

Следете страницата ѝ, където съвсем скоро предстои реализацията на нов личен проект.

Публикуването на илюстрацията е с разрешение на автора и права за разпространение според Creative Commons-Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC-BY-NC-SA). Това означава, че можете да я споделяте, но с кредит към автора, включително и при промяна или адаптация на илюстрацията. Илюстрацията не може да се ползва с комерсиални цели.