автор: Ål Nik (Александра Николова)
Започна радио рубриката “Хубава работа”, излъчвана на живо по радио София всеки петък от 13:20 часа. Автор и водещ на предаването е Олга Василевска, управител на MW LOGISTICA.

Темата на епизод 1 е “Трикракото столче. Чуйте историята на нашия принцип за управление на бизнеса, както и още лични споделяния в разговора с Ива Дойчинова.

Епизод 1, Трикракото столче

Разговор с Олга Василевска, 16.04.21

За предаването: 30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременният работещ българин. Очаквайте срещите с непринудени истории и актуалните работни и личностни теми на българите в активна професионална възраст.

За автора на визията този епизод: Илюстрацията е създадена специално от Ål Nik (Александра Николова) за излъченото предаване по Радио София на 16.04.21 г. и е вдъхновена от темата. Credit: https://alnik.me/ & https://www.instagram.com/everhooder/

Илюстратор, дизайнер и визуален комуникатор, Ål Nik (Александра Николова) е част от три международни колектива - launchlabs Sofia, където е редизайнер на комуникация и член на борда, Nomadways, чиято визуална комуникация създава и Brush&Bow - платформа за креативна журналистика, към която е доброволец-илюстратор. По образование е изкуствовед, а по призвание - визуален артист. През 2020 г. участва в Биенале на илюстрация, а преди това е имала участие в общи изложби за илюстрация в галерия КО-ОП София (2020 и 2019) и в изложбата “Субективно картографиране” в Бривзак, Франция (2017). Алекс е визуален артист и с предприемачески опит, част от първия випуск на Forbes “30 Under 30” България (2013).

Публикуването на илюстрацията е с разрешение на автора и права за разпространение според Creative Commons-Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC-BY-NC-SA). Това означава, че можете да я споделяте, но с кредит към автора, включително и при промяна или адаптация на илюстрацията. Илюстрацията не може да се ползва с комерсиални цели.