автор: Ваня Холзи
Започна радио рубриката “Хубава работа”, излъчвана на живо по радио София всеки петък. Автор и водещ на предаването е Олга Василевска, управител на MW LOGISTICA.

Темата на епизод 27 е за стартъп и създаването на посоките и възможностите за други хора или как Макс отваря нови нестандартни пътеки за нови хоризонти.

Чуйте личната историята и още откровени споделяния в разговора ни с Макс Гурвиц - управляващ партньор Vitosha Venture Partners. Роден в Русия, но още от малък се мести в САЩ със семейството си, а след това- в Холандия. Там завършва университет, учи в САЩ, работи в Германия и се завръща в Амстердам, а после се установява в България. Още от малък колекционира български пощенски марки. Управляващ съдружник във Vitosha Venture Partners, Макс е един от радетелите на стартъп средите не само в България, но и в много страни по света.

Еп. 27 или как Макс отваря нови нестандартни пътеки за нови хоризонти.

Разговор с Макс Гурвиц, 05.04.22За предаването:
30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременният работещ българин. Очаквайте срещите с непринудени истории и актуалните работни и личностни теми на българите в активна професионална възраст.

За автора на визията този епизод: ИИлюстрацията е създадена специално от Ваня Иванова за излъченото предаване по Радио София на 05.04.22 г. и е вдъхновена от темата. Credit: Ваня Холзи (Instagram).

Ваня Холзи е пиар и маркетолог по образование, но изкуството винаги е било важна част от живота й. За пръв път се влюбва в рисуването чрез детските книжки и комиксите като малка и няма тефтер, който да е попаднал в обхвата й и да е останал без скици и драсканици по страниците.Стреми се с илюстрациите си да запази детското в себе си и да сподели историите, които обитават ума й откакто се помни. Вдъхновява я природата и всички форми на разказване - от филмите и анимацията до книгите и музиката.Когато не е заета с щуротиите на двете й котки, обича да рисува шантави герои и абстрактни акварели. В момента е фокусирана върху своя бранда дигитални постери Astrologika в Etsy.

Публикуването на илюстрацията е с разрешение на автора и права за разпространение според Creative Commons-Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC-BY-NC-SA). Това означава, че можете да я споделяте, но с кредит към автора, включително и при промяна или адаптация на илюстрацията. Илюстрацията не може да се ползва с комерсиални цели.