автор: Пламена Барева
Започна радио рубриката “Хубава работа”, излъчвана на живо по радио София всеки петък. Автор и водещ на предаването е Олга Василевска, управител на MW LOGISTICA.

Темата на епизод 16 е "Свободата да бъдеш себе си“. Чуйте личната историята и още откровени споделяния в разговора ни със Свобода Чакравардая майка на Севар, мениджър в рекламна агенция, обучаваща се за професионален анализатор в системата хюман дизайн.

Еп. 16, как Свобода запазва духа си в съвременното динамично ежедневие.

Разговор със Свобода Чакравардая, 21.09.21

За предаването: 30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременният работещ българин. Очаквайте срещите с непринудени истории и актуалните работни и личностни теми на българите в активна професионална възраст.

За автора на визията този епизод: Илюстрацията е създадена специално от Пламена Барева за излъченото предаване по Радио София на 21.09.21 г. и е вдъхновена от темата. Credit: Behance, Instagram.

Пламена Барева е възпитаник на НХА. Работи предимно на свободна практика в областта на графичния дизайн и илюстрацията и вярва, че в това е намерила своето призвание в живота. Рисува от дете, носи и радост и удовлетворение. Има нестихващо любопитство към света около нея и усещането, че цялото време на света няма да и стигне да види, прочете, нарисува всичко, което и се иска.

Публикуването на илюстрацията е с разрешение на автора и права за разпространение според Creative Commons-Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC-BY-NC-SA). Това означава, че можете да я споделяте, но с кредит към автора, включително и при промяна или адаптация на илюстрацията. Илюстрацията не може да се ползва с комерсиални цели.