автор: Анна Симеонова
Започна радио рубриката “Хубава работа”, излъчвана на живо по радио София всеки петък. Автор и водещ на предаването е Олга Василевска, управител на MW LOGISTICA.

Темата на епизод 17 е "Етичен бизнес в България“. Чуйте личната историята и още откровени споделяния в разговора ни с Вихра Динчева и Ирена Събева , основатели в Tierra Verde Bulgaria, вносител на екологични препарати и консумативи за дома и личната хигиена.

Еп. 17, Как Вихра и Ирена създават своя етичен бизнес.

Разговор с Вихра Динчева и Ирена Събева, 28.09.21

За предаването: 30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременният работещ българин. Очаквайте срещите с непринудени истории и актуалните работни и личностни теми на българите в активна професионална възраст.

За автора на визията този епизод: Илюстрацията е създадена специално от Анна Симеонова за излъченото предаване по Радио София на 28.09.21 г. и е вдъхновена от темата. Credit: Plakatkombinat.com.

Анна Симеонова е художник-плакатист, съосновател и куратор на онлайн платформата за авторски плакати plakatkombinat.com. С артистите от нея досега има реализирани 15 изложби в България и по света. Магистър е по “Плакат и визуална комуникация” в Националната художествена академия, а работата ѝ всъщност е по-популярна от самата нея. Неизменно сте виждали плакатите ѝ от рекламните  кампании като “Киномания” на НДК, Новогодишния музикален фестивал, Фестивала на френския филм. В нещата, които прави, прозира и вярата, че “с добър вкус и естетика всичко се постига”.

Публикуването на илюстрацията е с разрешение на автора и права за разпространение според Creative Commons-Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC-BY-NC-SA). Това означава, че можете да я споделяте, но с кредит към автора, включително и при промяна или адаптация на илюстрацията. Илюстрацията не може да се ползва с комерсиални цели.