Водещите на поредицата „Хвърчащите хора" - Албена и Илиян, ни срещнаха с Олга Василевска, управител на MW Logistica и Йордан Жечев, творчески директор в рекламната агенция guts&brainsDDB.


Какво свързва двамата гости, които на пръв поглед са хора с коренно различни професии? И двамата са подкаст ентусиасти, предприемачи, родители и активни хора с множество хобита и интереси. Освен това са любители на хубавата музика и ценители на вкусната храна. Дотолкова, че през последните години Йордан, заедно с негови съмишленици, създава "малък утопичен град", в който има бар, пекарна, зеленчукова градина, книжарница и какво ли още не. А как се стига до превръщането на толкова много и различни идеи в реалност? Данчо сам отговаря на този въпрос: „Аз съм Йордан и не знам как да казвам "Не"."

Другото общо помежду им е, че и двамата губят бащите си прекалено рано. Това е повратен момент в живота на Оля, в който тя, едва на 24-годишна възраст, поема управлението на бизнеса. А ето и какво сподели тя за трудните моменти: „Аз мисля, че в живота няма лесни неща. Той е красив именно със своите вълни, със своите трудности и хубави моменти. Всеки има своя път, по който стига до себе си."

Един откровен разговор за стартирането на бизнес, за развиването на екип, за вдъхновението, за енергията, за ентусиазма, за децата и за живота на хвърчащите хора.