Михаил Мушев е търговски представител в MW LOGISTICA.

Израстнал в Бургас, Михаил е най-младият и вдъхновен член на екипа ни.

Опиши себе си с три думи.
Борбен, разумен и съпричастен. И забавен :)

Как взе своето решение да избереш професионално развитие в сферата на логистиката?
Решението ми бе още в края на втората година като студент в УНСС, където избрах да специализирам стопанска логистика, а за магистратура избрах специалност управление на веригата на доставки. Дипломната работа, която защитих успешно тази година, базирах на анализ на бизнес процесите в MW LOGISTICA. Секторът на транспорта и логистиката е ключов за развитието на производството и ми допада, че чрез работата си участвам в развитието на икономиката ни. Проф. Тодоров, ръководител катедра в УНСС и мой ментор, също повлия на избора ми.

Каква беше първата ти работа?
Имах шанса да направя work and travel програма в Америка. След завръщането си в България спечелих проект на конференцията "Бизнесът в действие", в резултат на което започнах стаж в Кавен Орбико. Там научих колко е важна добрата и ефективна организация на процесите във веригата на доставките.

Работиш с ентусиазъм в екипа ни за продажби, откъде идва твоето вдъхновение за търговец?
Много обичам да общувам с хората, комуникацията  ме учи на нови неща. Като типичен представител на зодията козирог аз обичам да покорявам нови върхове и всяка спечелена пратка ме мотивира.

Как започва работният ден за теб?
Винаги влизам с усмивка в офиса, а първата ми работа е да сменя датата на календара във всеки един кабинет в офиса.

Какво ти носи радост в работата?
Харесва ми обстановката и сплотеният ни екип. Умеем да работим ефективно и добре, но и да се шегуваме заедно. Старая се да се уча от колегите. Харесват ми задачите ми и удовлетворението от всеки извършен транспорт.

С какво MW LOGISTICA е по-добра на пазара?
Ние приемаме клиентите ни като приятели. Не се опитваме да спечелим от тях на всяка цена, а се стараем да им съдействаме, така че заедно да печелим. Борим се да предложим най-добрите условия за всеки клиент.

Как си почиваш и се зареждаш извън работа?
Харесва ми да отделям време да анализирам случилото се през деня и да правя равносметка за наученото. За разтоварване и зареждане обичам да играя тенис на корт и също така се старая да се храня здравословно.

На кого искаш да благодариш? Кой те подкрепя в твоя път?
Благодаря на брат ми и на родителите ми, че ме подкрепят във всеки момент. Благодаря и на хората, които ме оценяват и на моята приятелка, че е до мен.

Твоят девиз.
Не спирай да се учиш! Това е нещото, което те отличава и не може да ти бъде отнето.

Благодарим ти, Мишо, за това интервю. Благодарим за твоя ентусиазъм!
от екипа на МВ ЛОГИСТИКА