MW LOGISTICA стартира годината с новина за новата ни групажна линия с релация Холандия, Белгия и Германия (рурска област). Благодарение на собствената мрежа на нашите съдружници EMONS Spedition отваряме пореден нов терминал за обслужване на България– хъб Duisburg. Така увеличаваме мрежата от собствени Терминали в Германия до 3 разпределителни хъба- ERFURT за източна Германия, VILLINGEN за южна и DUISBURG за Белгия, Холандия и Германия-рурска област.

„Товаренето на пратките е ежедневно и повечето от зоните в Холандия, Белгия и рурска област се обслужват директно от хъб DUISBURG. С това постигаме ефективност на изминатите километри и възможност за експресни групажни пратки с транзитно време от 3 работни дни.“, споделя Даниел Йорданов, оперативен мениджър.

ВНОС: Ежеседмичното отпътуване от хъб всеки петък, а доставките в терминал София е в понеделник. Така доставките до крайно местоназначение в България стават до вторник всяка седмица.

ИЗНОС: Ежеседмично отпътуване от терминал София всяка събота, с доставка до крайно местоназначения до сряда следващата седмица.

Заявки за транспорт очакваме на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или по телефона на 0889777556.