Симона Василевска, финансов мениджър в MW LOGISTICA
едно интервю от поредицата "Нашите 10", посветено на партньорите на MW LOGISTICA по случай първия юбилей на компанията 

Симона Василевска е финансов мениджър в компанията. Започва работата си в нея като администратор, запознавайки се в детайл с всички оперативни процеси, ключови клиенти и административни процедури. Втората дъщеря на Минко Василевски с безкомпромисен професионализъм, съчетан с изключителна скромност и доброта, е достоен наследник за фамилията и с голям принос за развитието на компанията. 

Кое намирате за Ваш успех във фирмата?

Може би най-успешното нещо, което до този момент във фирмата ми се е случило е, че успяхме да пресъздадем новия финансов и административен екип и той да работи успешно.

А в какво успяхте заедно?
Развихме много нови линии и продукти. Развихме и екип, който да допринася за растежа на фирмата, което за мен е най-ценното. Така се развиват и съответните продукти във фирмата.

Кое е най-ценното на MW LOGISTICA?
Че имаме лично отношение към всеки клиент, той може да се свърже с човека, който работи по всяко време и да получи достоверна информация. Тъй като винаги има предизвикателства в този бранш. Но заедно ги преодоляваме и мисля, че това лично отношение към клиентите е много ценно. Тази наша концепция е валидна както за българските ни партньори и клиенти, така и за международните ни и те това също могат да го усетят.

MW LOGISTICA е на българския пазар повече от десет години, също откакто България е в ЕС. Как ще коментирате това сходство?
Отварянето на границите в ЕС е пряко свързано с логистичния и спедиторския бранш. Това отваря нови възможности, прави по-достъпни движението не само на хората, но и на стоките.

Същината на дейността на MW LOGISTICA е движението. А то е символ на…?
На растеж.

Какво си пожелавате лично за Вас, а за фирмата за вашия 10-годишен юбилей?
За юбилея на MW LOGISTICA пожелавам дълголетие, да бъде здрава и автоматично всички колеги да бъдат здрави. Да бъдем сплотен екип, с отлични резултати и много доволни клиенти.

А за следващите сто?
Ами умножено по още десет.

Каква история бихте ни споделили от 6-годишния ви опит в MW LOGISTICA?
Сещам се за един мой рожден ден във фирмата, когато колегите ме посрещнаха с балони и голяма изненада. Цялото ми бюро беше в балони - това е символ на това колко хубаво и приятно е, когато човек работи с хубави хора и ми е мил спомен.

MW LOGISTICA e нашата спедиция с лично отношение.
Моята позиция в компанията е подкрепяща. Занимавам се с финансовите въпроси, ликвидността и всякакви по-специфични финансови казуси.
Нашите най-значими постижения са, че се задържахме на пазара въпреки всички предизвикателства и развитието на групажната линия.
На първо място в работата за мен стои екипът. 
Вярвам, че когато полагаме усилия, те се възнаграждават. 
В България успяваме, когато се постараем. Още по-сигурно, ако попаднем и на съвестни партньори. 
Мечтая за
щастливо и здраво семейство.

*"Нашите 10" е специален проект за МВ Логистика. По случай десетата годишнина на фирмата ни ще Ви запознаем с част от ключовите партньори, благодарение на които МВ Логистика се развива.