Константин Василев, Адвокатско Дружество "Василев и Партньори"
едно интервю от поредицата "Нашите 10", посветено на партньорите на MW LOGISTICA по случай първия юбилей на компанията 

Адвокат Василев е юрист-консулт на МВ Логистика буквално от зараждането на компанията, участва в всички ключови моменти за компанията- от включването като съдружник на EMONS Spedition и оформянето на дружествените договори, до работата с некоректни платци. 

Защо работите с MW LOGISTICA?
Защото имат много добър, много човешки подход, винаги се стремят да намерят точния път към техните клиенти и съответно споделяме еднакви ценности в работата си. Работя с тях от 2008 година, когато им учредихме дружеството.

Кои са тези ценности, които ви обединяват?
Готовността да предложим на клиентите ни пълна и добра услуга. Професионализмът. А и непрекъснатата комуникация и контакт с клиента е нещо, което за тях с пълно убеждение мога да заявя, че е на лице и съществува като стремеж и начин на работа.

Каква история или интересен казус от общата ви работа бихте споделили?
Емоциите покрай учредяването на дружеството през 2008 година си спомням. Беше съвсем ново, съвсем не извървян път за юристи, а пък аз в този момент бях съвсем в началото на моя път. Емоции сме имали след това с техни клиенти по събиране на вземания. Често сме консултирали чисто правни казуси за избягване на риска.

Кое е общото между успехите на Вашата фирма и тези на MW LOGISTICA?
Че и те и ние започнахме от нулата, без някой да е зад нас с много ентусиазъм, с много желание и със стремеж да дадем възможно най-добрата услуга към нашите клиенти.

Всъщност MW LOGISTICA е на пазара през последните десет години, повечето откакто България е в ЕС. Какъв паралел бихте могли да направите в това отношение?
С желанието за европейски, напредничав, модерен подход в бизнеса.

Добре, MW LOGISTICA се занимава с транспорт, с движение на стоки и хора. Какво символизира движението според вас?
Движението винаги е символ на прогрес, на развитие, на еволюция, на усъвършенстване. Това е непрекъснат процес, който се е превърнал в тяхно призвание. И наистина много добре им се получава.

Какво бихте им пожелали за юбилея, за тези десет години?
Да са верни на ценностите, които изповядват. Да останат така кооперативни, така отворени, така далновидни във всичко, което правят. Много доволни клиенти, разрастване на бизнеса, съвместно сътрудничество с адвокатско дружество „Василев и партньори“, повече хубави казуси. Пожелавам им здраве и много, много голяма сплотеност на екипа.


Нашите най-значими постижения са, че продължаваме да работим за интереса на нашите клиенти.
Работя като управляващ съдружник в адвокатско дружество „Василев и партньори“, с което обслужваме клиенти от българския пазар, такива и чуждестранни в сферата на дружествено, корпоративно, финансово право. Но служебните ми задачи включват и координация на процесите на всички нива. 
В България успяваме, когато повече действаме, отколкото говорим.
Мечтая за това здравето, силите и ентусиазмът да не ни напускат.


*"Нашите 10" е специален проект за МВ Логистика. По случай десетата годишнина на фирмата ни ще Ви запознаем с част от ключовите партньори, благодарение на които МВ Логистика се развива.