‍Започваме новата 2023 година стремително и с нов бюлетин за вас. Каним ви в нашето лично пространство, за да ви запознаем с новостите около нас и емоциите от ежедневието ни.


Разширяваме складовата дейност

‍За последните 2 години постигнахме удвояване на обработения оперативен капацитет и заетата логистична площ. Тенденцията за складиране на пазара се увеличава поради поскъпващите суровини и енергия, а ние имаме решение. Очакваме вашите запитвания за складова логистика на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Поискай оферта за складова логистика


Имаш решение за всяка пратка от и за РумънияДобавяме нов продукт в портфолиото. Групажната ни линия от и за Румъния е вече факт. Благодарение на собствената мрежа на нашите партньори Mainfreight, отваряме пореден нов терминал за обслужване на България – Румъния.

Повече информация за всички наши линии

Създаваме позитивни емоцииЕкипът е важен за нас и затова стартирахме инициативата „Щастливи на работа", с която си създаваме положителни емоции без повод. Кино вечер или официален обяд в офиса - събираме се, за да презаредим и обърнем внимание един на друг.

Грижим се за средата
С преместване в новия ни офис разширихме хоризонтите и модернизирахме обстановката. А растенията, които отглеждаме, процъфтяват. Основният принос за зелената ни среда е на Боби, Спедитор-вътрешен транспорт в екипа ни.

Развиваме екипа

‍Приветстваме Вероника Йотова и Рая Недкова-Кирова в екипа ни с пожелания за попътен вятър и удовлетворение от всеки работен ден!

 


Стани част от нас - най-новата отворена позиция е за експерт-международна спедиция.

Кандидатствай или ни изпрати препоръка