автор: Весела Кучева
Започна радио рубриката “Хубава работа”, излъчвана на живо по радио София всеки петък. Автор и водещ на предаването е Олга Василевска, управител на MW LOGISTICA.

Темата на епизод 9 е "За удобството и устойчивостта като приоритет в създаването на всеки продукт". Чуйте личната историята и още откровени споделяния в разговора ни с Ани Чолашка и Тина Серафимова, най-добри приятелки и създатели на един от независимите български брандове за дрехи - Vintage Summer.

Епизод 9, Как Ани и Тина израстват заедно от детството до бизнес партньори.

Разговор с Ани Чолашка и Тина Серафимова, 08.06.21

За предаването: 30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременният работещ българин. Очаквайте срещите с непринудени истории и актуалните работни и личностни теми на българите в активна професионална възраст.

За автора на визията този епизод: Илюстрацията е създадена специално от Весела Кучева за излъченото предаване по Радио София на 08.06.21 г. и е вдъхновена от темата. Credit: Весела Кучева (Behance, Instagram, Facebook).

Весела Кучева, позната още като "Весуши", е илюстратор и графичен дизайнер на свободна практика. Живее и работи в град София. В момента приключва работата си по докторантско изследване на тема "Художествена проблематика на графичния роман" в Националната Художествена Академия. Последният проект, върху който работи, е header image за уебсайта за философия Looking for Wisdom.

Публикуването на илюстрацията е с разрешение на автора и права за разпространение според Creative Commons-Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC-BY-NC-SA). Това означава, че можете да я споделяте, но с кредит към автора, включително и при промяна или адаптация на илюстрацията. Илюстрацията не може да се ползва с комерсиални цели.