автор: Мария Куюджуклиева
Започна радио рубриката “Хубава работа”, излъчвана на живо по радио София всеки петък. Автор и водещ на предаването е Олга Василевска, управител на MW LOGISTICA.

Темата на епизод 20 е "За нашата визия“. Чуйте личната историята и още откровени споделяния в разговора ни със Веселин Истатков, оптометрик и основател на Super9000.

Еп. 20, как Веско създаде място за отлична визия и зрение.

Разговор с Веселин Истатков, 19.10.21

За предаването: 30 минутна рубрика в рамките на редовната програма на Радио София е неформален разговор със специален гост за ежедневните трудности, щастие и уроци в динамичната реалност на съвременният работещ българин. Очаквайте срещите с непринудени истории и актуалните работни и личностни теми на българите в активна професионална възраст.

За автора на визията този епизод: Илюстрацията е създадена специално от Мария Куюджуклиева за излъченото предаване по Радио София на 19.10.21 г. и е вдъхновена от темата. Credit: Мария Куюджуклиева (Instagram, TikTok).

Мария Куюджуклиева е на 27 години, от Варна, по професия фармацевт.

Винаги е обичала и от малка рисува, но преди да се усети, се развива в посоката на фармацията. По време на студентските си години попада в артистична среда, която я връща към илюстрациите и оттогава жонглира с лекарства и рисунки. Този декември ще вземе участие в изложба на млади автори, а творбите ще са експонирани във Варненски апелативен съд, както и онлайн.

Публикуването на илюстрацията е с разрешение на автора и права за разпространение според Creative Commons-Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC-BY-NC-SA). Това означава, че можете да я споделяте, но с кредит към автора, включително и при промяна или адаптация на илюстрацията. Илюстрацията не може да се ползва с комерсиални цели.