На 22.март отбелязахме официално откриването на новия ни склад. Неформалното събитие събра партньори и приятели, с които заедно посрещнахме настъпващата пролет и проведохме ритуал за освещаване на новите помещения.


В духa на всички събития на семейната ни компания, на откриването присъства целият ни екип и нашите семействата. Най-малките гости донесоха настроение и ведрост за всички ни и напомниха, че всяко ново начало поставя основите за развитие поколения напред.

Новият склад на MW LOGISTICA е вече 1300 м2, с което компанията запазва тенденцията за увеличаване на складовата площ с 25% всяка година. Складовата база е с функционалност за крос док, зона за съхранение на стока (включително хранителни стоки и напитки), зона за обработка на товари, комисиониране на поръчки, както и канцелария за документална обработка и обслужване на клиенти. С това се затрвърждава фокусът на MW LOGISTICA върху 3PL обслужване, работа с електронни търговци и дистрибутори. Складът се помещава в логистичен център „Юнивърсъл" - складово-логистичен комплекс със складова площ от 35 хил. кв.м., разположен на входа на гр. София от автомагистрала „Тракия", преди детелината на Oколовръстно шосе.