Във връзка с развитието на дружеството ни имаме удоволствието да споделим новината за нова складова база в София на  бул. "Цариградско шосе 425. Складовата площ е 1000 кв.м. с допълнителна крос док. зона за куриерски пратки и товарни автомобили, а температурата в склада е постоянна- между 5 и 19 градуса. 

Във връзка с развитието на дейността ни увеличихме капацитета си за складова логистика и товаро-разтоварна дейност като преместихме консолидационния си хъб в София.

Преместването стартира в началото на месеца и считано от 15.10.19 логистичната дейност се извършва изцяло на новия адрес: София 1137, Цариградско Шосе 425. Складовата площ е 1000 кв.м. с допълнителна крос док. зона за куриерски пратки и товарни автомобили, а температурата в склада е постоянна- между 5 и 19 градуса.


Основен фокус спедицията ни е превозването на групажни пратки и обслужвана собствени групажни линии от и за Германия, Белгия, Холандия, Франция и Италия. Консолидационният хъб функционира и като разпределителен склад за вътрешните доставки в България- последната брънка на системната групажна линия.


По отношение на складовата логистика, можем да се похвалим със стартирането на няколко нови проекта в 3PL услугите, в които освен традиционните прием и съхранение на стока, както и консолидиране на поръчки, MW LOGISTICA отговаря за цялостния процес на снабдяване и управление на поръчките, включително следене на складова наличност, оптимизиране на наличностите и комуникация с доставчиците.