Венелин Вълков, специалист продажби

В рубриката #ХубавЕкип = #ХубаваРабота ви представяме нашите хора. Всички са експерти в областта на логистиката, но този път решихме вместо с професионалните им визитки, да ви ги представим по-лично. Предизвикахме ги с няколко блиц въпроса, а отговорите споделяме с вас.


🔘 
Моята експертност като част от екипа на MW LOGISTICA е в прецизността, познаването на процесите и тяхното контролиране по ефективен начин, приоритизирането на задачите. Контролът на емоциите в труден момент също е важен за мен, защото ако емоцията превземе ситуацията, рискуваме излизането от нея да не се случи по най-правилния начин. 

🔘 Хубавата работа за мен е тази, в която се чувствам мотивиран и свободен да изразявам себе си. Работа с хора, които са професионалисти и се стремят към прогрес.

🔘 Почивам си, когато съм в движение - не обичам застоя. Поставям си лични предизвикателства - малки и големи. Малките, за да хранят емоциите, докато дойде моментът за големите, а след постигането им се чувствам горд и щастлив. 

🔘 Нов човек съм, когато откривам нови места и върхове - тези, които са били там, го знаят. Когато постигам големи цели и успехи, прекарвам време в планината или край морето, и се срещам с нови хора.

🔘 В MW LOGISTICA си пожелаваме да сме смели и готови за големите успехи, да мечтаем и да даваме най-доброто от себе си, за да надминем целите, които сме си поставили.