инж. Костадин Джампалски, Ховал: „Движението е символ на просперитет“

HOVAL е производител на висококачествени системни решения за отопление, вентилация и климатизация, които също така са ефективни, икономични и иновативни. Отговорното отношение и личната загриженост към всеки клиент са водещи фактори, наред със спестяване на енергия и опазването на околната среда.

Сергей Вичев, Орикон: „Важно е да виждаш не само фирмата срещу себе си, а човека, с когото работиш“

Орикон е муждународна компания за търговия с консумативи за печатна техника. Работим с бизнес клиенти от над 15 държави предимно от ЕС.

Най-значимият резултат от работата ни е, че успяваме да осигурим на клиентите ни това, което искат. Почти нямаме клиенти, които спират да работят с нас, повечето са тези които продължават, превръщайки се в нашии постоянни партньори.

Константин Василев, Адвокатско Дружество "Василев и Партньори"
едно интервю от поредицата "Нашите 10", посветено на партньорите на MW LOGISTICA по случай първия юбилей на компанията 

Адвокат Василев е юрист-консулт на МВ Логистика буквално от зараждането на компанията, участва в всички ключови моменти за компанията- от включването като съдружник на EMONS Spedition и оформянето на дружествените договори, до работата с некоректни платци. 

Тодор Кавръков, пропърти мениджър в Trade Center Europe
едно интервю от поредицата "Нашите 10", посветено на партньорите на MW LOGISTICA по случай първия юбилей на компанията 

Тодор Кавръков е управител на "ТЦЕ Мениджмънт". МВ Логистика е наемател в Trade Center Europe - стратегическо място за развиваща се спедиция. Партньорството, стартирало още с работата с Минко Василевски, се базира на качества като коректност и предвидимост.

Жана Попова, одитор Веритас – Одит ЕООД
едно интервю от поредицата "Нашите 10", посветено на партньорите на MW LOGISTICA по случай първия юбилей на компанията 

Жана Попова е външен одитор за МВ Логистика от самото начало на компанията. Макар външото одитиране да е не задължителен елемент в българското законодателство, компанията всяка година заверява външно всички финансови отчети. Основната идея и цел за създаване на ВЕРИТАС ОДИТ ЕООД е извършване на финансов одит съгласно изискванията на Закона за счетоводство и Закона за независим финансов одит, а при избора на името Жана Попова споменава, че е ползвала латинската дума „веритас“, защото отразяването на истината е основен принцип за работата и.

Свържете се с нас

Социални връзки